Electro-pop duo Nipplepeople dolaze večeras u Štraftu, novi prestonički klub u Ul. Admirala Geprata, o kome se iz vikenda u vikend sve više priča, gde će imati nastup.

Maskirani dvojac iz Zagreba slobodno može 2017. godinu proglasiti svojom. Fantastična obrada davnog hita Zdenke Kovačiček “Frka” jedan je od najuspešnijih songova sezone. Zahvaljujući njemu su i našli put do radijskog etra, kako onog mainstream, tako i alternativnog, ali i do brojnih klubova i festivala po regionu.

Jedan od popratnih efekata “Frke” je svakako i vraćanje njihovih prethodnih singlova u fokus. Počev od debitantskih “Sutra” i “Broj”, preko “Bolji” i “Ne volim te”, pa do sjajnog “Balkan Expressa”.

Nipplepeople su pažljivo birali čemu će se posvetiti i pritom nisu napravili nijedan pogrešan korak. Tako je i izbor Štrafte za mesto njihovog beogradskog nastupa prava stvar, jer mesto odiše duhom i estetikom osamdesetih, na koje se Nipplepeople i te kako oslanjaju u svom stvaralaštvu, pa će audio vizuelna komponenta ovog nastupa biti u potpunosti zadovoljena.

Zagrevanje za svirku kao i afterparti koji će trajati do ranih jutarnjih časova prirediće DJ duo Navigatorz, koji čine Nebojša Intruder i Bole Amonite, a muzički izbor biće prilagođen kako nastupu Nipplepeople tako i Danu zaljubljenih.