Slavljeničkim koncertom održanim 21. aprila 2018. na maloj sceni Istarskog narodnog kazališta Pula, hrvatski sastav Nola započeo je koncertnu turneju pod nazivom “25” i obeležila dvadeset pet godina muzičke čarolije i jedinstvenog, prepoznatljivog opusa. Istoga je dana, u Aquarius Recordsu, objavljena kompilacija naslova “Nola – 25” kojim imamo priliku uroniti u retrospektivu muzičkog stvaranja ovog pulskog sastava.

Za završetak slavljeničke turneje odabran je Zagreb i Mala dvorana “Vatroslav Lisinski”, u petak 16. novembra.

Ono što čeka fanove na pozornici Lisinskog Nola je odlučila predstaviti kroz dva live singla za pesme “Vratio si me” i “Moj svijet”. Obe pesme snimljene su u Istarskom narodnom kazalištu 21. aprila. Za aranžman su bili zaduženi Marijan Jelenić i Alen Bernobić, a za snimak, miks i master Perica Šuran. Video su snimali i montirali – Medvid produkcija.

Ako neko svoju muziku nosi kao srce na dlanu, ne da je slušamo, ne da je čitamo već da je osetimo, onda je to Nola. Lepršave boje pulske četvorke 25 godina hrvatsku pop-rock scenu i radijski etar boje sunčanim optimizmom, a njihovi klasici poput pesama „Dio tebe“, „Iznad oblaka“ i „Moj svijet“ godinama se nalaze u Top 40 najemitovanijih pesama. Muzika je Nolin medij putem kog prenose svoju poruku pozitivnih misli i zaigrane energije, a istom će zaraziti sve prisutne na nastupima, gde god se pojavili.

“U Lisinski osim dobre glazbe donosimo sa sobom i pozitivu i optimizam i sreću i osmijeh, jer to tako želimo i jer to ljudima treba. Uživali smo svirati u proširenom sastavu, to je osjetila i nagradila pulska publika. Bilo bi šteta to ne ponoviti, mislim da je Lisinski pravo mjesto za to.” – Gabi