The Garden Festival objavio je nova imena koja se priključuju spisku ranije najavljenih učesnika, a među njima su Francois K, Ewan Pearson, Justin Martin, Levon Vincent, Uovo aka Memoryman, Luca LTJ Trevisi, Andre Bratten i Jan Kinčl Zero.

 

The Garden Get Together turneja počinje uskoro, a u Zagrebu je na rasporedu 11. aprila u Sirupu. Karte za brodove će uskoro u prodaji.

Predvodnik svih festivala na lokaciji The Garden Tisno i otac onih na dalmatinskoj obali, The Garden Festival, vraća se devetu godinu zaredom, stvarajući još jednom muzički raj od 2. do 9. jula 2014. Za to vreme posetioci mogu uživati u sedam dana zabave, pustolovine i plesa pod zvezdanim nebom s istomišljenicima iz celog sveta.

Muzičku podlogu čine imena s underground scene, kao i poznatiji izvođači, ali The Garden Festival ostaje veran svojim muzičkim korenima, sve s ciljem da stvori magični ugođaj pod hrvatskim zvezdanim nebom.

Festival je objavio dodatna imena koja se priključuju ranije najavljenim izvođačima: Francois K, Ewan Pearson, Justin Martin, Levon Vincent, Uovo aka Memoryman, Luca LTJ Trevisi, Andre Bratten i domaći Jan Kinčl Zero, zajedno s legendarnim Derrickom Carterom koji 28. juna nastupa na otvaranju kluba na otvorenom Barbarellas.

After party-iji u klubu Barbarellas jedna su od posebnosti festivala i mesto gde zrake sunca u zoru obasjavaju krcati plesni podijumi. Sreda, 2. jula, rezervirana je za Eats Everything i njegov Edible, te Pets. U četvrtak, 3. jula, na rasporedu su Ben UFO i Midland i celonoćni back to back set. Wolf Music ekipa se ponovo vraća u Barbarellas i to u petak, 4. jula, dok je subota, 5. jula, rezervirana za kapetane večeri Resident Advisor i njihov dvojac u sastavu Ewan Pearson i Max Graef. U nedelju, 6. jula, klubom upravlja Louche ekipa iz Leedsa, a dan kasnije, 7. jula tamo su Just Jack dok je Futureboogie ekipa na rasporedu 8. jula. Godišnji Garden meets Electric party ovaj put ugošćuje izvođača imena Francois K i to u sredu, 9. jula.

Ulaznice za žurke na brodovima Argonaughty i Arbiana uskoro kreću u prodaju. U ponedeljak, 10. marta, u prodaju će biti puštene karte za Secret Island Party, a zvučni majstori su Wolf and Lamb, Soul Clap, Salon zur Wilden Renate. 17. marta u prodaju će biti puštene sve ostale ulaznice za zabave na brodovima. Informacije pronađite na http://www.thegardenfestival.eu/tickets

The Garden Get Together turneja počinje u martu i trajaće sve do leta u nekim od najboljih klubova u Europi gde će doneti letni duh i sunce tokom serije žurki po celom kontinentu. Do sada su potvrđeni klubovi u Budimpešti, Manchesteru, Bristolu, Zagrebu i Stockholmu, te će još neki detalji biti otkriveni. Zagrebačko izdanje održaće se 11. aprila u Sirupu, a u goste dolazi Axel Boman, Dave Harvey (Futureboogie) i domaći Eddy Ramich, koji će zajedno dočarati atmosferu The Garden Festivala.

The Garden Festival i Electric Elephant i za 2014. godinu najavljuju dvostruku festivalsku poslasticu – uživanje u oba festivala po povlašćenoj ceni. Electric Elephant će se održati od 10. do 14. jula 2014.

Sve informacije u vezi ulaznica proverite OVDE.

Ulaznice za The Garden Festival s popustom za Ex-Yu regiju se mogu kupiti u sastavu Entrio. Svi kupci Ex-Yu ulaznica moraju na ulazu pokazati važeći dokument.