EXIT 2013 biće održan na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, od 10. do 14. jula.

Trajanje festivala biće produženo na 5 dana, dok će sam festival doživeti značajna koncepcijska unapređenja.

OTP banka i EXIT festival najavili su početak saradnje i predstavili prvi zajednički projekat „U tvom ritmu” – specijalnu pogodnost pri kupovini kompleta ulaznica za EXIT.

Ljubitelji EXIT festivala imaju mogućnost da od 17. aprila do 17. maja, u bilo kojoj filijali OTP banke, besplatno otvore namenski račun za kupovinu kompleta ulaznica, po promotivnoj ceni od 5.990 dinara, i da ih OTPlaćuju na rate, u ritmu koji njima odgovara, sve do 01. jula.

Pri otvaranju računa potrebno je uplatiti minimum 1.500 dinara za rezervaciju kompleta ulaznica, a ostatak sredstava OTPlaćuje se u ratama, bez kamate, u ritmu koji svakom potencijalnom kupcu odgovara. Namenski račun za kupovinu ulaznica za EXIT može se otvoriti do 17. maja, do kada je potrebno uplatiti prvu ratu, a plaćanje se može rasporediti do 01. jula, kada je poslednji rok za uplatu poslednje rate.

Uplatom cele sume za komplet EXIT ulaznica, u filijali OTP banke preuzima se potvrda sa kojom se mogu podići ulaznice već od 08. jula, ili pred sam početak festivala na zamenskom mestu EXIT festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Svi studenti starosti između 18 i 27 godina, koji su korisnici OTP studentskih paketa ili to postanu imaju mogućnost da otvore namenski račun za kupovinu kompleta za EXIT festival u OTP banci, i da ulaznice za svoj omiljeni festival kupe u iznosu od 5490 dinara, takođe na rate. Za otvaranje računa potrebno je priložiti indeks sa upisom tekuće školske godine i važeći identifikacioni dokument.

Izvođači koji su potvrdili svoj dolazak na EXIT 2013 su: Atoms For Peace, Snoop Dogg Aka Snoop Lion, Cee Lo Green, Fatboy Slim, Bloc Party, Eric Prydz, DJ Fresh live, Seth Troxler, Dubfire, Pan-Pot, SKisM, Friction & Linguistics, Âme b2b Dixon, Scuba live, Inspector Dubplate, Matador live, Subb An & Adam Shelton, Apollonia, Brookes Brothers, Ana Popović Band, Prong, Delilah, The Prototypes, Dub Phizix & Strategy, Deniz Kurtel, Kate Boy live, a mnoge druge najave tek slede.

 

 

 

 

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.