PODELI

Jedan od najvećih hrvatskih rock singlova svih vremena  „Izgubljeni“ Leta 3 nedavno je doživio potpuni muzički preobražaj u verziji u kojoj su se legendarnim riječkim rockerima pridružili ništa manje legendarni TBF, a sve je zaokruženo zvukovima Meksika u izvedbi maricahi benda El Combo.

Ova zanimljiva muzička saradnja koja je javnosti predstavljena na ovogodišnjem izdanju  Antivalentinova, dobila je i svoje video izdanje. Video spot je sniman upravo na Antivalentinovu 3 u prepunom Domu sportova i verno preslikava euforiju ovog velikog muzičkog spektakla.

„Jako sam zadovoljan suradnjom, bila je to prirodna, spontana, inspirativna suradnja. U glazbenom i kulturološkom smislu nam je Let 3 pojam izvrsnosti i kreativnosti. Osjećam kao da dijelimo puno toga zajedničkog, mi svi želimo živjeti u boljem svijetu, tako se nalaze „Izgubljeni“, tako smo se mi našli“, kaže Saša Antić iz TBF-a.

Novom muzičkom saradnjom je  jako je zadovoljan i glavni autor pesme – Zoran Prodanović Prlja: “To je to, nezaboravno, neprocijenjivo iskustvo i doživljaj. Obraditi ovu pjesmu u ovom dream teamu energije, emocije, duha i suverenosti vladanja umijećem baratanja instrumentima, glasovima, pozornicom je jednostavno čudo! Baza je Let 3 rock mašina, a na to se savršeno nadovezuju El Combo sa svojim mentalitetom i izvedbom, a onda preko te torte ulete TBF, onakvi kakvi jesu i bit će, subverzivne kreativne splitske pantigane! Naravno, ne smijemo izostaviti i dupkom punu dvoranu i našu vjernu publiku koja se svojim angažmanom savršeno uklopila u ovu glazbenoscensku, energetsku dizalicu!”

Foto: Goran Berović