Ovog petka, u koncertnoj sali Božidarac, svoj prvi beogradski koncert održaće mladi autor Ivan Jegdić. Iskreni tekstovi i specifičan glas uz zvuke akustične gitare glavni su aduti autora, koji je svoju muzičku karijeru otpočeo svirajući u Knez Mihajlovoj.

Ivan koncertno izvodi repertoar objavljenih pesama upotpunjen numerama koje će se naći na njegovom prvom album. Već broji milione strimova na svojim singlovima, koji ne predstavljaju formu bilo kojeg žanra, već sklop emocija i muzičke podloge uz koju Ivan dočarava uglavnom ljubavne motive, protkane epskim i istorijskim sekvencama.

Za koncertno izvođenje, Ivan Jegdić ima prateći bend sastavljen od članova benda Dram (Stefan Aćimović na gitari i Marko Arizanović na seabordu) i članova benda Keni Nije Mrtav (Matija Pešič na basu i Sava Tomić na drumpadu). Uz jake gitarske deonice, Ivan na najbolji način koristi talas novonastale muzike. Pesmom “Bolji čovek” je otpočeo jedno novo poglavlje i ušao u srca mnogobrojnih fanova emotivnih i setnih nota.

Pred nastup u Božidarcu, Ivan je objavio i novi singl “Osam dana”. U pitanju je kolaboracija sa producentom pod pseudonimom META, koji iza sebe ima nekoliko vrlo zapaenih singlova sa Sky Wiklerom i Sarom Jo.

Krajem protekle godine Ivan je otpočeo sa nastupima širom Srbije i regiona, u okviru rezidenture novih autora a nastupi su u većini slučajeva bili rasprodati.

Kao specijalni gost na koncertu, u jednom trenutku Ivanu će se pridružiti Tam i izvešće “Čežnju”, duet čija se studijska verzija očekuje krajem drugog kvartala godine.

U Božidarcu ćemo 6.marta imati priliku da prisustvujemo nastupima izuzetno mladih i specifičnih autora. Nastupiće Svoje, talentovani mladić iz Bosne i Hercegovine. Iako mlad, Svoje već ima samostalni debi album i video singl kojim je pokupio simpatije.

Iz Generacije Zed predstaviće se Kobrica, a svoju premijeru u osveženom sastavu pred beogradskom publikom, sa svojim novim autorskim materijalom na binu će izaći i fusion poprock sastav Sizip.

Ulaznice za koncert su u prodaji po ceni od 400 dinara u FelixShopu i Božidarcu i po ceni od 500 dinara na svim prodajnim mestima Tickets mreže https://www.tickets.rs/partners.