PODELI

Novosadski rok bend The Soulmates upravo je završio snimanje debi albuma „1971“, koji će se ovih dana pojaviti na tržištu u fizičkom i digitalnom izdanju i koji sadrži deset pesama.

Bend čine renomirani novosadski muzičari sa preko dve decenije staža u rokenrol, a muzika koju sviraju je klasičan mejnstrim zvuk. Album su početkom ove godine najavili singlom „Nightdrive“.

„Album 1971, kao omaž generaciji rođenoj te godine, kojoj pripadaju i svi članovi benda, stvoren je za uživanje i pasionirano slušanje u svakoj prilici i na svakom mestu“-poručuju članovi benda.

The Soulmates je bend koji priča o doslednosti i verovanju u jedan san – da rokenrol može da zvuči savršeno „američki“ čak i ako ga svira neko sa ovih prostora. Lider sastava i glavni autor je Medan, dugogodišnji gitarista Love Huntersa sa kojima je kalio umeće na šest žica i akumulirao svoje stvaralačke potencijale. Nakon nekoliko promenjenih postava, priča je zaokružena onog trenutka kada su mu se pridružili i ostali članovi originalne postave Huntersa, ritam-sekcija Lale (bas) i Singer (bubnjevi), kao i renomirani bluz gitarista Srđan.