PODELI

I ove godine organizatori Sarajevo beer festivala su se potrudili da tokom trodnevne letne zabave obezbede užitak publike uz sjajne koncerte domaćih, ali i regionalnih bendova.

“Zadatak haloo mobilne mreže kao partnera Sarajevo Beer Festivala je da zajedno sa organizatorima svake godine pokušamo unaprijediti SBF u svim segmentima, a jedan od njih je i što kvaliteniji line up. Već sada možemo reći da smo uspjeli u tom zadatku i mi već sa nestrpljenjem očekujemo prve tonske probe i nastupe. Vidimo se na 7. haloo Sarajevo Beer Festivalu”, poručili su partneri SBF-a.

Sedmo izdanje haloo Sarajevo beer festivala u četvrtak 21. juna otvoriće pop rock grupa Bombaj Štampa. Biće to jedinstvena prilika da se publika podseti starih dobrih hitova .

Nakon njih publiku će dodatno zagrejati Letu Štuke, koji će uz prepoznatljive pesme svirati i neke s predstojećeg albuma. Svojom energičnom svirkom, prvu noć će zatvoriti Kultur Shock predvođen harizmatičnim Sarajlijom Srđanom Ginom Jevđevićem.

U petak 22. juna očekuje vas Crvena Jabuka, a nakon njih britki tekstovi uz dinamičan nastup hrvatskog hip hop benda Elemental.
Pravu poslasticu za istinske ljubitelje elektonskog zvuka donosi Faithless (Dj set) uz Sister Bliss, jednu od osnivačica te autorku najvećih hitova ove kultne elektronske grupe.

Poslednja noć, 23. juna, rezervisana je za pionire alternativne rock scene Obojeni program, te Hladno pivo, koji ove godine slave 30 godina postojanja. Festival zatvara splitska grupa TBF, koji obećavaju da vam “ništa neće ovi dan pokvarit’.

Ulaznice za 7. haloo Sarajevo beer festival od 21.03.2018  možete kupiti preko online ticket shopa kupikartu.ba po promo cenama, 7 KM jednodnevna, a 15 KM trodnevna ulaznica. Ova akcija traje narednih mjesec dana, a broj ulaznica po ovoj ceni je ograničen.

Organizatori napominju da, kao i predhodnih godina,  ukoliko na Festival dođete do 18 h, ulaz je besplatan.

U saradnji sa MUP KS, Festival će kao i prethodnih godina sprovoditi drušveno odgovornu kampanju „Ako si pio , ne vozi”, čime se želi podići svijest vozača, posebno mladih,  o važnosti odgovorne konzumacije alkohola i rizicima vožnje pod dejstvom alkohola.