PODELI

Zbog veoma velikog interesovanja za festival pa tako i za mogućnost jednodnevnih ulaznica, INmusic festival i ove godine ispunjava želju svoje publike – od danas ograničen kontingent jednodnevnih ulaznica u prodaji je putem službenog festivalskog webshopa.

Jednodnevne ulaznice po ceni od 350 kuna (+ troškovi transakcije) za 19. i 21. jun i jednodnevne ulaznice za 20. jun po ceni od 400 kuna (+ troškovi transkakcije) u prodaji su od danas te se mogu kupiti isključivo putem službenog INmusicovog webshopa. Ukoliko ne budu rasprodate, jednodnevne ulaznice biće dostupne i na blagajni festivala. Količina jednodnevnih ulaznica je ograničena!

Dnevne ulaznice idealne su za posetioce koji ne mogu prisustovati na sva tri festivalska dana, a želeli bi videti neke od svojih omiljenih izvođača koji će nastupiti na dvanaestom i najspektakularnijem izdanju INmusic festivala do sada.

Kupci jednodnevnih ulaznica trebaju tačno utvrditi kojg datuma žele posetiti festival jer kupljena ulaznica vredi isključivo za dan za koji je kupljena, odnosno ulaznica koja je na primer kupljena za treći dan, ne može se iskoristiti za prvi ili drugi dan festivala.Objavljen je i raspored po danima dosad objavljenih izvođača. Puna satnica festivala biće objavljena krajem maja

  • 1. DAN FESTIVALA – Ponedeljak, 19. jun: Arcade Fire, Darko Rundek Apocalypso Now, Michael Kiwanuka, Th’ Legendary Shack Shakers, Throes + The Shine, Haus, St.Tropez
  • 2. DAN FESTIVALA – Utorak, 20. jun: Kings of Leon, Alt-J, Repetitor, The Strange, Kel Assouf, Publis Service Broadcasting, Gatuzo, Them Moose Rush
  • 3. DAN FESTIVALA – Sreda, 21. jun: Kasabian, Flogging Molly, Slaves, Danko Jones, Booka Shade

Uz niz najatraktivnijih savremenih svetskih i domaćih imena, INmusic festival uskoro će otkriti još odličnih izvođača koji će se pridružiti ovogodišnjem bogatom line-upu. Među njima će se naći i i pobednici britanskog takmičenja “All About The Music”, slovenskog takmičenja INmusicMENT organizovanog u suradnji s MENT-om te takmičenja za hrvatske bendove – “Zasviraj sa Žujom” koji organiziraju Ožujsko pivo i INmusic festival.

INmusic festival #12 održati će se od 19. do 21. juna 2017. godine na predivnom zagrebačkom jezeru Jarun uz podršku Ožujskog piva kao powered by sponzora te OTP banke koja na festivalu omogućava beskontaktno plaćanje. Potražnja za ulaznicama vrlo je velika te se ove godine očekuje i rekordna posećenost. Trodnevne festivalske ulaznice za nezaboravno festivalsko iskustvo dostupne su po ceni od 449 kn u više od stotinu poslovnica OTP banke širom Hrvatske gde se može ostvariti popust od 50 kn, Dirty Old Shopu u Zagrebu (Tratinska 18) i putem službenog festivalskog webshopa gde se uz plaćanje Maestro i Mastercard karticama bilo koje banke do 20.5. ostvaruje popust od 25kn. Sedmodnevne kamperske ulaznice po ceni od 250 kn dostupne su putem službenog festivalskog webshopa.