Zbog izuzetno velikog interesa za impresivan muzički program povratničkog izdanja INmusic festivala pa tako i za mogućnost jednodnevnih ulaznica, INmusic festival ispunjava želje publike – objavljen je raspored nastupa po festivalskim danima, a u prodaji je i ograničen kontingent jednodnevnih ulaznica isključivo putem službenog festivalskog webshopa.

Jednodnevne ulaznice po ceni od 89 EUR (+ troškovi transakcije) za 1. i 3. dan festivala, te jednodnevne ulaznice po ceni od 94 EUR (+ troškovi transakcije) za 2. festivalski dan mogu se kupiti isključivo putem službenog webshopa INmusic festivala. Količine jednodnevnih ulaznica su ograničene, a ukoliko ne budu rasprodate u pretprodaji, biće dostupne i na blagajni na ulazu festivala. Dnevne ulaznice su idealne za one posetioce koji nisu u mogućnosti doći na sva tri dana festivala, a kupljena ulaznica može se iskoristiti isključivo za tačan dan festivala za koji je kupljena.

INmusic festival je najdugovečniji hrvatski višednevni open-air festival koji predano promoviše festivalsku kulturu u Hrvatskoj od svog prvog izdanja 2006. godine i posetiocima pruža jedinstveno i celovito muzičko iskustvo kroz festivalski program raspoređen u tri dana, a trodnevne festivalske ulaznice dostupne su po ceni od 99 EUR (+ troškovi transakcije) putem službenog INmusic webshopa kao i u Dirty Old Shopu (Tratinska 34, Zagreb) po ceni od 99 EUR. Putem službenog festivalskog webshopa dostupne su i sedmodnevne kamperske ulaznice po ceni od 49 EUR koje su važeće isključivo u paru s trodnevnom ulaznicom za INmusic festival #16.

  1. dan festivala(ponedeljak, 24. jun2024.) – The National, Viagra Boys, The Gaslight Anthem, Sleaford Mods, Deadletter…
  2. dan festivala(utorak, 25. jun2024.) – Hozier, Paolo Nutini, Gossip, Dogstar, Sprints…
  3. dan festivala(sreda, 26. jun2024.) – The Smashing Pumpkins, Röyksopp, Bombay Bicycle Club, Ibibio Sound Machine, Descartes a Kant…

INmusic festival #16 održaće se na već dobro poznatoj lokaciji jarunskih otoka u Zagrebu od 24. do 26. juna 2024. godine, a sedmodnevni festivalski kamp biće otvoren od 21.6.2024. sve do 28.6.2024.