PODELI

I ove godine Nektar OK Fest u saradnji sa Operacijom kino donosi sadržaj i program za sve ljubitelje sedme umetnosti. Petu godinu za redom zahvaljujući ovoj saradnji OK publika uživaće u svetskim filmskim ostvarenjima pod zvezdanim nebom na Tjentištu.

Ekipa Operacije kino pažljivo je odabrala tri filma koja će se svake večeri 06/07/08 jula prikazati na velikom filmskom platnu od 21:00 u OK cinema zoni koja je locirana ispred Hotela „Mladost“. Reč je o filmovima:

Petak /06.07./ – AVENGERS: Infinity war

Subota /07.07./ – Solo: A Star Wars Story

Nedelja /08.07./ – GASTON LAGAFFE: Šeprtlja nad Šeprtljama

I pored toga što se u isto vreme održavaju koncerti na glavnom festivalskom stage-u, OK cinema zona mesto je okupljanja svih onih koji osim u odličnom filmskom programu koji smo za njih odabrali, uživaju i u jedinstvenom doživljaju kina na otvorenom u NP Sutjeska.

Podsećamo Vas da je do petog po redu Nektar OK Festa ostalo još samo 7 dana i svi oni koji još uvek nisu osigurali svoje mesto mogu to da učine kupovinom paketa OK kamp (kamp + ulaznica) po ceni od 35,00 KM po osobi do 03.07. preko prodajnog sistema OK Festa ili po dolasku na Tjentište na recepciji OK kampa tokom svih dana trajanja festivala. Više info potražite na www.okfest.net/#paketi