Foto: Nemanja Đorđević

Za koncert Nikole Vranjkovića u Kombank dvorani 28. decembra ostao je još mali broj ulaznica, koje se mogu nabaviti na blagajni dvorane i putem prodajne mreže Ticket.rs.

„Ostalo je još malo karata, pa koga zanima neka požuri. Uslov za ulaz na koncert je posedovanje digitalnog zelenog sertifikata, a ko nema nikakav papir može o našem trošku, uz pokazanu kupljenu ulaznicu, da uradi brzi antigenski test u svim Aqualab laboratorijama 27. i 28. decembra, što traje samo par minuta“, objavio je Nikola na društvenim mrežama.

Prethodni nastup u Kombank dvorani zabeležen je na trostrukom albumu „Biološki minimum“ (Multimedia music) koji je Nikola Vranjković objavio krajem 2020. godine. U odnosu na taj nastup, postava benda doživela je jednu promenu, bas gitaru sada svira Miroslav Užarević Uža, nekadašnji član benda Goribor.

Ostatak benda je nepromenjen: osim Nikole, na bini Kombank dvorane 28. decembra pojaviće se bubnjar Vladan Božilović, Andrej Mladenović na perkusijama i gitaristi Danilo Nikodinovski, Milan Vučković i Ivan Zoranović, koji svira i klavijature.

„Iz poznatih razloga prošle godine nismo mogli da odsviramo naš veliki prednovogodišnji koncert. Radujemo se novom susretu sa beogradskom publikom, prethodni koncert u Kombank dvorani bio je nezaboravan“, kaže Nikola.

Nikola Vranjković i njegov bend nastupaju u Beogradu posle uspešnih koncerta početkom decembra u Zrenjaninu, Pančevu i Novom Sadu.