PODELI

EXIT i ove godine otvara vrata svim zainteresovanim solo izvođačima, bendovima i di-džejevima kojima će konkurs Play@EXIT biti prilika i šansa da prikažu svoj rad na nekoj od festivalskih bina, ali i da ih primete menadžeri, predstavnici festivala i novinari iz celog sveta. Konkurs Play@EXIT će trajati do 10. juna.

Registracijom na sajtu www.exitmusic.rs i popunjavanjem aplikacije svaki bend se prijavljuje na konkurs za nastup na EXITu 2014 i dobija svoju stranicu na www.exitmusic.rs. Za sve izvođače koji već imaju svoje profile na sajtu, dovoljno je da se uloguju i na svojoj ličnoj stranici kliknu na “Apply for 2014”. Detaljna uputstva i propozicije konkursa mogu se naći na www.exitmusic.rs.

Svake godine najbolje izvođače bira programska produkcija Exit festivala, uz pomoć saradnika, partnera i publike.  Izvođače koji  sa najviše lajkova imaće i veće šanse da budu odabrani za nastup na Exitu. Pobednicima konkursa biće omogućen nastup na najboljem evropskom festivalu.

Play@Exit konkurs realizuje se i ove godine uz veliku podršku online muzičke platforme Soundcloud.com. Pri prijavljivanju na konkurs, bendovi i disk džokeji moći će na sajt da postave i plejer sa svojim pesmama ili dužim DJ setom sa sajta Soundcloud.com. Naši partneri iz Soundcloud.com promovisaće naš konkurs kroz svoju široku mrežu korisnika, tako da svim učesnicima konkursa preporučujemo da ovu mogućnost iskoriste. Ukoliko ga nemate, SoundCloud profil možete napraviti na ovom linku.