Hrvatski festival Outlook je objavio povratak svojih voljenih žurki na brodu sa svojim dugoročnim partnerima, ali i novim ekipama koje će ugostiti imena koje će po poslednji put zaploviti jadranskim morem. Pozdravljajući se sa Ponte Christo tvrđavom, Outlook je objavio 35 žurki na brodu koje će se održati u periodu od 4. do 8. septembra 2019. godine.

Za isplovljavanje u četvrtak, zadužena je Subtle FM dubstep stanica iz Hacknya, koja će pozvati njihove regularne goste među kojima su Sicaira Sound, Sepia, Khiva, Dread, Kyro i drugi, dok će jungle legenda Randall predvoditi brod Transatlantic, dovodeći drum & bass heroje među kojima su Sam Binga, Killa P, DJ Lush i mnogi drugi.

Na tvrđem kraju će se naći Vandal Records koji će isploviti slaveći 15 godina svoje etikete uz legendarne b2b setove od kojih su neki Nymfo b2b Arkaik, Substance b2b Rizzle i SKS. Sa druge strane, Sub:Mission se vraća za još jednu godinu na vodi čiji domaćin će biti Sgt Pokes sa jednim od najfinijih dubstep zvukova od Commodo-a sa Deep Medi etikete do Youngsta sa Tempa etikete kojima će se pridružiti Ternion Sound, Slug Wife, Glume + Phossa  i mnogi drugi. Na The North Quarter i Space Cadet brodovima, Outlook će dočekati Lenzman-a, MC Fox, Red Eyes i legendarnog drum & bass producenta DRS-a kome će se pridružiti duo Children od Zeus i Chimpo.

Neke od festivalskih najdugovečnijih ekipa nastupiće u petak i među njima su Boom Bap x Tropico, Drum and Bass Arena, Navy Cut, Hot Wuk, Channel one, Gentleman’s Dub Club, Sika Studios, Randall-ov MAC II i Dispatch. Kako će za svakoga biti po nešto na celodnevnim žurkama na brodu, Outlook će ugostiti imena kao što su Artificial Intelligence, Killa P, J. Sparrow, Flowdan, Flirta D, Manara i Iration Steppa. Takođe, Sika Studios sprema lajnap sačinjen od zvezda kao što su Devilman, Mayhem Nodb, Skamma i Kuedon.

Metalheadz legenda Goldie će u subotu proslaviti 25 godina etikete. Pridružiće mu se Grooverider, GQ i mnogi drugi upisujući se u suncem okupanu istoriju dram & bass-a. Pored toga, Deep Medi etiketa se vraća sa celokupnom ekipom koju čine Mala, Commodo, Goth Trad, Kahn i Neek.

DnB etiketa Critical se takođe vraća u subotu na čelu sa Kasra-om kao šefom etikete kome će se pridružiti Foreign Concept i Halogenix. Pored toga, pioniri grajma DJ Sir Spyro će biti domaćin na Sounds of the Sir brodu zajedno sa Joker-om, Capo Lee-em i drugima u plovidbi Jadranom. Opasni Mungo’s Hi Fi se vraćaju zajedno sa Evom Lazarus spremajući nastup snabdeven dub-om.

Doduše to nije sve,  nedelja jeste dan za finalno putovanje iz luke zajedno sa Flava D koja će biti zadužena za jedan brod, vodeći ga zvukovima bass linija zajedno sa zvezdom u usponu LUCY.

Finalnoj proslavi na tvrđavi pridružiće se i dugovečna heavy bass etiketa Swamp81 koja je uz Outlook festival od prošle decenije. Boss ove etikete, Loefah, dovodi Dj Oneman-a i Lamont-a zajedno sa MC Chunky čija dužnost jeste mikrofon. Takođe, tu će biti i N-Type, Cimm, Lost i drugi.

Sa obuhvatanjem širokog spektra žanrova, Outlook brodske žurke su nešto što ne treba propustiti, i savršen su poslednji pozdrav onome što predstavlja neverovatnih 10 godina muzike na hrvatskom ostrvu.

Regionalne ulaznice se mogu nabaviti putem linka ► http://tiny.cc/2aee6y

Foto: promo