Posle izuzetnog uspeha i prodrmavanja javnosti hitom Samo Disciplina!, neuništiva Disciplin A Kitschme u najnovijoj postavi sa usnom harmonikom objavljuje i drugu pesmu pod imenom „Ovisnik o moći“, čiji je video spot doživeo premijeru na MTV kanalu u ponedeljak, 21. aprila.

Povodom teksta pesme, članovi grupe su rekli sledeće: „Želimo unapred da se ogradimo od mogućeg tumačenja teksta ove pesme koje će se eventualno vezati za političare – dakle, tekst našeg novog funk hita ‘Ovisnik o moći’ se ne bavi političarima, niti njihovim ambicijama, on je univerzalan i odnosi se na svakog od nas. Iz tog razloga smo i sačekali da se ovdašnja papazjanija pod imenom ‘politički izbori’ završi, nismo hteli pesmu da objavljujemo u ‘nevreme’, da ne bi došlo do njene zloupotrebe, na jevtinom dnevno-političkom nivou. A ako se neko ipak tu prepozna, to će biti njegov problem, te će mu stoga biti bolje da shvati tekst krajnje ozbiljno i spasi se na vreme“.

Grupa će u narednom periodu raditi na novim rifovima upotpunjenim novim tekstualnim opaskama da bi na jesen 2014. objavili kolekciju novih pesma pod staromodnim imenom album.

Disciplin A Kitschme su: Koja –bas i vokal, Buca – bubanj, prateći vokal, Manja – prateći vokal, Djeke – usna harmonika.