PODELI

Usled pandemije Covid 19 virusa, stopirane su bile sve aktivnosti oko organizacije festivala. Sada kada je nadamo se ova situacija prošla, a Vi da ste dobrog zdravlja, obaveštavamo vas da će se “Wind Rock Fest” u Vršcu održati i to u novom terminu od 30.07. – 02.08.2020. godine. Mesto druženja ostaje i dalje isto, Vršačko jezero.

Manifestacija koja je prošle godine, okupila veliki broj publike, na odličnim koncertima, održaće se i ove godine, u organizaciji UG “Good Energy” iz Vršca. Ono što je novo, to je promena naziva manifestacije u “Wind rock fest “, jer po čemu je Vršac poznat ako ne po vetru i u skladu sa tim organizatori žele da i festival ima potpis i karakteristike Vršca.

“Prošlogodišnju manifestaciju u kojoj smo tokom tri dana festivala, uživali u vrhunskoj rok muzici, u izvođenju velikog broja bendova, kako mladih i neafirmisanih, tako i iskusnih veterana domaće rok scene (Kerber, King Foo, Jorgovani, Primitai, Riblja Čorba…), posetio je veliki broj ljudi, kako iz Srbije, tako i iz susedne Rumunije. Ohrabreni ovim činjenicama i posetom od oko 8000 posetilaca tokom Festivala, sa radošću vas obaveštavamo da se družimo i ove godine, uz nadamo se još bolji program.”

Prvobitni program organizatori su morali malo da koriguju, ali se nadaju da im ljubitelji dobre muzike neće zameriti, jer vas očekuju nastupi bendova poput Bayat-a i Plavog Ptičića iz Novog Sada. Bayat je alternativni rock bend, predvođen Milošem Bajatom, Učesnikom mnogih pevačkih emisija, i pevačem čuvene Gneracije 5. Odlični muzičari, iz više poznatih bendova ( Atheist Rap, Partibrejkers, Veliki Prezir,…) okupljeni u bend Plavi ptičić, vratiće nas velikim rok hitovima, u 60 i 70 godine 20. Veka. Takođe, tu je još jedan predstavnik Novog Sada, Zona Katastrofe, a vršačku scenu predstaviće bend Start making sense. Pančevački Iskaz će nam predstaviti svoj novi singl i podariti nam dobru energiju, kako oni znaju. Za one koji vole mekši zvuk, tu je nastup Tanje Jovićević i Oktobra 1864. Kao glavne zvezde ovog festivala, predstaviće se legendarni Partibrejkersi, predvođeni Canetom i Hladno Pivo, legendarni punkeri iz Gajnica!

Karte za festival po PROMO ceni od 1000 din za dva dana festivala (paket), možete nabaviti:
– Rock klub “Čadjava furuna nova”, Vršac, Trg Svetog Teodora Vršačkog 17 (preko puta stare autobuske)

– Porukom u inbox stranice festivala

– Putem telefona: +381601344129

Za sve informacije oko festivala i prodaje karata, pratite nas na našoj oficijalnoj Facebook stranici, kao i Instagram profilu wind_rock_fest.