PODELI

Slavni glumac Patrik Stjuart izjavio je da će sledeće tumačenje Čarls Ksavijera/Profesora X biti ujedno njegovo poslednje. Veteran se vraća ovoj ulozi u novom filmu o Vulverinu koji je zakazan za mart 2017. godine. To će biti ukupno sedmi put da igra Profesora X.

„Mislim da je ovo verovatno kraj serijala za mene. To bi bilo to. Ali znate kako je sa naučnom fantastikom… nikada, ali baš nikada ne smete tvrditi da je nešto konačno, to jest da je završeno“, rekao je Stjuart u intervjuu za ITV.

Takođe je malo zagolicao fanove otkrivši da će u novom i do sada nenaslovljenom filmu biti „jedan totalno drugačiji Čarls Ksavijer, koji nije ni približno sličan Čarls Ksavijeru kojeg znamo od ranije“.

Film će takođe obeležiti i poslednje pojavljivanje glavne zvezde Hju Džekmena kao naslovnog lika. Među ostalim poznatim imenima su Stiven Merčant, Erik La Sal, Eliz Nil i veliki Ričard E. Grant („Vitnel i ja“). Režija će biti poverena Džejmsu Mangoldu. Producentska kuća „20 Century Fox“ je premijeru najavila za 3. mart naredne godine, a Mangold će na raspolaganju imati „tričavih“ 127 miliona dolara za snimanje.

Foto: Screenshot ITV news