Foto: Promo

Grupa Pero Defformero objavila je video spot za pesmu „Bambus šumi… U hramu ljubavi“ kojim najavljuje album „Muzika za ljude bez prijatelja“ koji će u septembru biti objavljen za diskografsku kuću Multimedia Music.

Možda vam se dopadaju, možda i ne, ali jako je teško da niste nikada čuli za njih (jer jeste sigurno, u najgorem slučaju na nekom iskrivljenom afteru gde je neki dežurni šaljivdžija pustio njihov mega-hit, pesmu „Gastarbajter“). Od svoga osnivanja davne 1993. godine pa sve do danas, punih 30 godina kasnije, oni jednostavno nikoga ne ostavljaju ravnodušnim: Dame i gospodo – bend Pero Defformero!

Ove godine, preciznije prve nedelje septembra, Pero Defformero je rešio da na svoj veliki rođendan, kako sebe tako i svoju publiku, počasti novim albumom „Muzika za ljude bez prijatelja“. Na albumu će se naći 10 pesama i izlazi u izdanju Multimedia Music.

Naravno, bend je kao zagrevanje spremio i novi singl za pesmu „Bambus šumi“ koja takođe i otvara novi album.

„Nemojte ništa da brinete!“ poručuje Saša Friš, gitarista i osnivač benda: „Maksimalno smo se potrudili da, kao i na naših prethodnih 11 albuma, pesme budu klasičnog etno-trap-jazz formata… Tim koji ne dobiva – ubiva …ili tako već nekako, slično se piše…“

Foto: Promo