PODELI

U petak, 20. aprila od 22h pančevačka publika će imati priliku da uživa u savršenom spoju nespojivog – koncertu benda Pero Defformero u Apolo dvorani.

Ulaznice su u pretprodaji  u Apolo dvorani (Dom omladine Pančevo) po ceni od 500 dinara. Na dan koncerta, ulaznica će koštati 700 dinara.

Veseli Novosađani će nakon serije uspešnih nastupa po Srbiji i po zemljama regiona, zasvirati u Apolo dvorani i tako predstaviti, uz svoje već poznate hitove (Gastarbajter, Gotičarka, Metal sviraću…) i svoja dva aktuelna singla (Hipster i Trebalo bi) koji će se naći na predstojećem albumu naziva “Muzika za ljude bez prijatelja”. Izlazak albuma se očekuje u drugoj polovini ove godine.

Pero Defformero su verovatno prvi gastarbajtersko-hipsterski bend sa ex-YU prostora koji su energiju i pompeznost heavy metal muzike spojili sa nakaradnošću turbo-folk pokreta i time čitav pokret, kao takav, izvrgli ruglu i totalno ga izobličili. Sa izuzetnom dozom humora pristupaju svojoj izvedbi na bini pa se od njih svaki put može očekivati pravi frontmensko-gitarski stand up šou.