Foto: Franko Kelam

Pesma “Mama ŠČ!” kojom će Let 3 ove godine Hrvatsku predstavljati u Liverpoolu na izboru za pesmu Eurovizije dobila je i svoje video izdanje.

Snimljen je u režiji poznatog hrvatskog reditelja Radislava Jovanova Gonza, kojem je ovo, kako sam kaže, samo šlag na tortu nakon svih godina uspešne suradnje i prijateljstva.

“Njime se pokazuje koliko je bitna antiratna poruka na njihov, naš pravi i jedini način. Ono što ne znaju ljudi po Europi i BBC-u je da su oni jaki koncertni bend s dugačkom tradicijom performansa i u teatru i na koncertima te da nisu nastali samo zbog Eurosonga. Hvala Stanleyu Kubricku!”, izjavio je Radislav Jovanov Gonzo.

Videospot je sniman u Zagrebu, a osim Leta 3 u spotu se pojavljuje Jovanka Broz Titutka (House of Flamingo) i njene plesačice.

Zoran Prodanović Prlja o spotu kaže:  ‘’Spot je jagoda na šlagu na vrhu torte koja se zove Mama ŠČ! i vjerujemo da će publika uživati u njemu. Redatelj istog je naš dugogodišnji suradnik, suborac, velikan hrvatske spot produkcije Radislav Jovanov – Gonzo koji je autor većine naših spotova. I ovog puta mu je uz našu pomoć, pošlo za rukom napraviti vrhunski uradak.’’