PODELI

#WELOVESOUND i Time Warpd vam predstvaljaju Sonus festival koji će se održati od 18. Do 23.08.2019. godine na plaži Zrće na ostrvu Pag u Hrvatskoj. Nakon što je Sonus festival nedavno objavio imena prvih 42 izvođača koji će da nastupe od 18. od 23. avgusta u klubovima na hrvatskom ostrvu Pagu, krenula je prodaja ulaznica za stanovnike našeg regiona.

Regionalne ulaznice su online dostupne na web stranici https://we-love-sound.com/tickets/ po ceni od 109 evra (12.740,00 din).

Svoj dolazak na Sonus, tokom 5 dana i 5 noći, potvrdili su neka od najvećih imena svetske techno i house muzičke scene: Amelie Lens, Solomun, Richie Hawtin, Sven Väth, Dax J, Ben Klock, Apollonia, Ricardo Villalobos, Tale of Us, Jamie Jones, Boris Brejcha, Pan-Pot i mnogi drugi.

Sonus festival će se 7. godinu zaredom, u avgustu, održati u klubovima Papaya, Aquarius i Kalypso na plaži Zrće, dok će se preparty održati u Noa Beach klubu. Kao i prethodnih godina, možemo očekivati desetke hiljada gostiju iz više od 65 zemalja sveta koji samo zbog Sonusa dolaze plesati uz kremu elektronske techno muzike, samo par metara od prelijepog Jadranskog mora.

Za više informacija, pratite regionalne stranice Sonus festivala na društvenim mrežama.

Facebook: https://www.facebook.com/insoundwetrust/

Instagram: https://www.instagram.com/welovesound/

Facebook event: https://www.facebook.com/events/2361433433929556/