U petak, 13. marta, u prodaju će biti puštene jednodnevne ulaznice za Rock in Vienna festival koji će biti održan u Beču od 4. do 6. juna ove godine, a kao hedlajneri nastupaće Metallica, Muse i Kiss.

U prodaji će se naći ograničeni broj ulaznica-10 000 po danu.

Ekskluzivna pretprodaja biče omogućena 11. marta u 9h ujutru preko dva servisa: www.oeticket.com i www.ticketmaster.at. Cene jednovnevnih ulaznica iznosiće € 79,90, a VIP jednodnevne ulaznice moći će da se kupe po ceni od € 169, 90.

Program na Dunavskom ostrvu odvijaće se na dve bine koje će biti postavljene jedna uz drugu. Kapacitet kampa je ograničen, a dodatne informacije oko toga možete pogledati na sajtu www.rockinvienna.at.

Dosadašnji line-up po danima je sledeći:

Četvrtak, 4. jun- METALLICA, FAITH  NO  MORE, BROILERS, A  DAY  TO  REMEMBER, BODY  COUNT  FT. ICE-T, TESTAMENT, THREE DAYS GRACE, GOJIRA

Petak, 5. jun- MUSE, INCUBUS, THE  HIVES, WITHIN  TEMPTATION, TURBONEGRO, TRIGGERFINGER, SAINT  VITUS, ARCANE  ROOTS

Subota, 6. jun-KISS, LIMP  BIZKIT, SABATON, AIRBOURNE, HEAVEN  SHALL  BURN, BABYMETAL, OPETH, COAL CHAMBER, HELLYEAH, BONAPARTE, THE DEAD DAISIES

Ulaznice se i dalje mogu nabaviti i putem sajta festivala, gore pomenutih servisa, www.wien-ticket.at i na sajtu promotera festivala www.bluemoon-entertainment.at.