33. Internacionalni niški jazz festival „Nišville 2016“ održaće se od 11 do 14.avgusta 2016 na niškoj Tvrđavi. Ukupno 600 izvođača izvešće 100 koncerata na 10 stejdževa.

Od četvrtka, 1.oktobra 2015 moguće je kupiti komplete ulaznica po promo ceni od 1.500 dinara! Ova cena važiće samo za prvih 500 kompleta ulaznica.

To faktički znači da će verni posetioci Nišvila koji kupe komplete sa specijalnim popustom od 50% moći da prate 25 koncerata u glavnom programu festivala po za samo 60 dinara po koncertu!

Uz to treba napomenuti da će komplet ulaznica za glavni festivalski program (Earth & Sky stages) važiti i za Midnight Jazzdance stage za koji ulaz neće biti besplatan na narednom izdanju festivala, a na kome će nastupiti vodeći svetski DJ-evi i producenti.

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima u mreži CS Eventim u Srbiji i inostranstvu, kao i putem online prodaje na www.eventim.rs

Prodajna mesta CS Eventim: http://www.eventim.rs/rs/prodajna_mesta/

Organizatori naglašavaju da komplet-karta važi za jednu osobu i da ima samo jedan kupon (11 – 14. avgust 2016.) jer će prilikom prvog ulaska u glavni festivalski prostor karte biti poništene, a posetioci će umesto njih dobiti narukvice uz koje će ulaziti narednih dana, a moći će i tokom trajanja festivala da nesmetano izlaze i ulaze u glavni festivalski prostor.