PODELI

Kragujevački instrumentalni sastav Popečitelji pokrenuo je online etiketu koja je nazvana po njihovoj pesmi sa albuma “Horizonti”, “Druga stvar”.

Putem ove etikete za početak će promovisati uporedne projekte članova benda (Fitnes, CD Ministar…), dosadašnja izdanja Popečitelja i druge radove nastale u studiju “Trafika”.

Pored online reizdanja svih albuma sastava Popečitelji i Fitnes na “Drugoj stvari” se kao prvi novitet pojavljuje i prvi album kragujevačkog sastava Špajz.

Sva izdanja su dostupna za preslušavanje i digitalno preuzimanje na sajtu “Druga stvar”. Albumi Popečitelja su na internetu dostupni i u izdanju Odličnog Hrčka, kao i putem digitalih muzičkih servisa (Deezer, ITunes…).

“Druga stvar je nastala iz potrebe da zauzmemo jedan prostor na internetu na kome ćemo na pravi način prezentovati muziku kojom se bavimo, kako u matičnom bendu tako i u drugim autorskim izdanjima. Sa druge strane želeli smo da pružimo mogućnost ljudima da sve te stvari pronađu okupljene na jednom mestu i da, oni koji to žele, imaju priliku da direktno pruže podršku autorima time što će kupiti ova onlajn izdanja. Druga stvar je otvorena i za sve bendove i “projekte” koji mogu da se uklope u to “nešto“ što će ova etiketa predstavljati“, izjavio je jedan od osnivača, Saša Furunović.