Dugoočekivano novo izdanje Popečitelja promovisano singlom ,”Novo društvo” uskoro će biti dostupno za besplatan download.

Sada su snimili još jedan spot, ovog puta za “Loše društvo”.

Spot za “Loše društvo” sniman je u aprilu ove godine u livnici u Rakovici. Snimatelj je Đorđe Družetić, a režiju i montažu potpisuje Vladimir Petrović.

 

 

,,Novi album nosi naziv ,“Sijalica” po istoimenoj pesmi koja se nalazi na njemu i koja donosi određene novine vezane za bend – u smislu vokala! Ovo je album na koji smo posebno ponosni. Svaki deo procesa vezan za usnimavanje i kasniju obradu zvuka uradili smo u sopstvenoj režiji u našem studiju i više smo nego zadovoljni kako je to ispalo”, objašnjavaju Popečitelji koji su snimili i spot za drugi singl sa predstojećeg izdanja – ,”Loše društvo”.

Popečitelji će u subotu 20. oktobra nastupiti u Gun Clubu na Beogradskom festivalu subkulture – Paralel, gde će pretpremijerno, i pre zvanične promocije, uživo izvesti sve numere sa albuma koji će uskoro objaviti.

Ulaznice su u pretprodaji u kafeu Šikarica, Skadarska 22, po ceni od 400 dinara, dok će na dan koncerta i na ulazu u klub cena ulaznice iznositi 500 dinara.

 

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=3NiUUm_yCg8&feature=youtu.be]

 

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.