PODELI

Nakon objavljenih i odlično prihvaćenih singlova “Onako, od oka”, “Gdje to piše?”, “Sreća” i “Udica”, uoči koncerta u Opatiji stiže novi Gibonnijev singl, “Bella figura, bella pitura”.

Do velikog koncerta Olivera i Gibonnija na opatijskoj Letnjoj pozornici ostalo je više od tri nedelje, a sudeći po velikom interesu publike ovo će biti još jedan rasprodat koncert turneje “Familija Live”.
U subotu 17. juna na jednoj od najlepših pozornica na otvorenom Oliver i Gibonni će prirediti pravi vatromet emocija. Osim pesama sa aktualnog albuma “Familija”, koji je nagrađen sa šest Porina, među kojima i u prestižnoj kategoriji za “Album godine”, dugogodišnji prijatelji i saradnici u Opatiju donose i bezvremenske hitove zbog kojih i jesu jedni od najvećih umetnika na ovim prostorima.

Izvanredni vokali dvojice umetnika kao i vrhunska produkcija i scenografija ostavili su odličan utisak na mnogobrojnu publiku i predstavljaju savršenu kombinaciju za otvorenje nove sezone koncerata na predivnoj Letnjoj pozornici.

Ulaznice za ovaj koncertni spektakl su u online prodaji putem www.eventim.hr kao i na prodajnim mestima Eventima.

Foto: Ivana Vučić