PODELI

Prijavi se i budi deo hosting tima ovogodišnjeg rođendanskog izdanja Festivala uličnih svirača – Gradić festa, koji će ove godine biti održan krajem septembra i trajaće jedan dan. Kroz 20 nastupa u gradskim dvorištima simbolično ćemo obeležiti 20 godina postojanja festivala. Pripremamo mnoga iznenađenja i šansu da publika kroz ovogodišnji rođendanski format doživifestival na drugačiji način i ugosti u svom kvartu neka od najzanimljivijih muzičkih imena domaće scene.

Volonterski angažman u hosting timu je prilika za mlade da steknu dragoceno iskustvo timskog rada u kulturnoj produkciji i doprinesu realizaciji novog rođendanskog koncepta festivala.

Ove godine volonteri imaju posebnu priliku da budu domaćini jedne od 10 odabranih lokacija i na taj način ostvare poznanstva sa zanimljivim i nesvakidašnjim izvođačima i tako direktno doprinesu što kvalitetnijoj organizaciji ovog događaja.
Dva hosta na svakoj lokaciji biće zaduženi za doček samih izvođača, pružanje potrebne pomoći i podrške izvođačima, komunikaciju sa produkcijom kao i oficijalnim snimateljima i fotografima festivala.

Volonteri će raditi u paru, pa ukoliko imate prijatelja ili poznanika sa kojim biste voleli da radite na jednoj od 10 lokacija održavanja festivala, prijavite se kao par!

Uslovi za prijavu su:
– da imate između 18 i 30 godina,
– da ste komunikativni
– da ste spremni za nove izazove
– naravno da budete slobodni tog dana

Svi zainteresovani mogu da pošalju prijavu sa potrebnim podacima putem ovog linka. Prijave su otvorene do 14. septembra.