Poznata je satnica glavne večeri Illectricity Festivala koja će 7. decembra 2013. predstaviti prave audio poslastice. 13- godišnji pobednik Nucomers takmičenja, Viatori, otvara glavnu veče festivala.

Nastupaju i Pablo Bolivar, Eliphino, Rockwell, Strobelyx te CFSN DJ-evi. Deveti festival audio-vizuelnih umetnosti, Illectricity, održava se na više lokacija u Zagrebu do 7. decembra. Hrvatski festival u hladnijem delu godine, koji dugu tradiciju temelji na otkrivanju novih muzičkih trendova zagrebačkoj festivalskoj publici, i ove je godine objavio sjajan lineup koji se uvek očekuje s nestrpljenjem, a Illectricity festival predstaviće ga završne večeri 7.decembra u Pogonu Jedinstvo.

Veče će predstaviti prave audio poslastice, a program otvara Nucomers Night pobednik, 13-godišnji Viatori. Nastupiće i španski majstor deep house zvuka Pablo Bolivar, Eliphino koji predstavlja široku paletu zvukova od hip-hopa do housea, jedno od nazanimljivijih imena drum ‘n’ bass scene Rockwell, elektronički solo projekat iza kojeg se krije Janko Novoselić – Strobelyx te CFSN DJ-evi. Vizuale puca Liik, a moćan razglas od 20kW kontroliše Igor “LoPeaks” Ivanković, za svetlo se brine Andrija Santro. Cena ulaznice za glavnu veče Illectricity Festivala je 60 kuna u pretprodaji i na ulazu u klub do 00:00 i 75 kuna nakon. Više informacija o ulaznicama potražite na svim prodajnim mjestima Entria i na http://bit.ly/1faCw4G.

Otkrivena je satnica završne večeri Illectricity Festivala, a vrata se otvaraju u 22:30. 13-godišnji Viatori, za pult staje u 23:00. U 23:45 na rasporedu je Strobelyx Live, Pablo Bolivar Live je od 00:30, nakon njega Eliphino od 01:30, Rockwell sledi u 03:00, a veče zatvaraju CFSN DJ-evi od 04:30.