PODELI

Požorišna predstava, komedije „Šećer je sitan ako nije kocka“, održaće se 24. januara 2019 godine sa početkom od 20,00 sati u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu.

Predstava „Šećer je sitan, osim kad je kocka“, rađena je po istoimenom komadu Nikole Pejakovića. Komad je komična studija bračnih odnosa, bračni portret u kome svako može da prepozna sebe i svoju bračnu situaciju. Ovo je isečak iz života jednog bračnog para sa Banovog brda, koji slika njihove turbulentne odnose sa prijateljima, kumovima, komšijama, kao međusobne svađe i mirenja. Pravi sitkomovski, bulevarski teatar, laganog, ali ne i jeftinog humora, prepun glumačkih bravura i detalja koji će vas namejati do suza.

U predstavi koja je urađena po tekstu i u režiji Nikole Pejakovića uloge tumače Andrija Milošević, Sloboda Mićalović, Viktor Savić i Aleksandra Tomić. Složićete se vrhunska ekipa glumaca. Ovo je prvo novosadsko izvođenje predstave, a premijera je održana 22. novembra u sklopu otvaranja novooformljenog „Teatra na brdu“ u Beogradu.

Nakon toga na svim odigravanjima po Srbiji naišla je na veliko interesovanje publike odlično primljena i nagradjena ogromnim aplauzima.