PODELI

U petak, 28. juna, pred punim Trgom Slobode u Novom Sadu nastupio je CeeLo Green u okviru proslave Exitovog rođendana.

“Srećan rođendan, EXIT festivalu” su bile reči kojima je počeo koncert CeeLo Green-a.

Posle uzbudljivo provedenog dana u obilasku Beograda i Novog Sada, priče o EXIT festivalu, i uopšte o muzici, posle press konferencije i okupljanja domaće podrške (Zemlje gruva, Svi na pod i Perpetuum mobile) – sve je bilo spremno da koncert počne.

Uzvici, komentari i navijanje publike najavili su sjajnu, energičnu zabavu i provod kakav samo CeeLo Green može da priušti svojim fanovima, a na Trgu ih je bilo preko 30 hiljada.

EXITov rođendan otvorio je koncert sastava Svi na pod koji su pokazali zašto imaju naklonost i popularnost publike širom regiona. Usledila je Zemlja Gruva koja svojim nastupima ne prestaje da iznenađuju ljubitelje novog soula inovativnošću i posebno masivnim zvukom duvačke sekcije koja je i ovog puta razdrmala mnogobrojnu publiku.

Perpetuum Mobile i sjajni glasovi Danke Adamov i Ane Perišić, napravili su fenomenalan uvod za veliku zvezdu CeeLo Green-a.

Uz čuveni hit “Crazy”, CeeLo pokazao koliko je veliki pevač i showman, nateravši preko 30 hiljada ljudi da u glas zapeva zajedno sa njim, uživajući u pozitivnoj energiji plesa uz poznatu svetsku zvezdu.

Ovim koncertom najavljen je EXIT festival 2013 koji počinje 10. jula.

Više fotografija pogledajte ovde.

Naslovna fotografija: Bernard Bodo