Nova pesma Hornsman Coyote-a snimljena je uživo na decembarskom nastupu u Domu omladine, a nosi naziv “Seems Like Revolution”.

U jeku priprema za koncertnu proslavu rođendana Boba Marlija, koja je već zakazana u Beogradu (08. februar) i Novom Sadu (09. februar), produkcijska kuća Balkan Music Box javnosti prezentuje novu pesmu i spot Hornsman Coyote-a “Seems Like Revolution”.

Koncertna izvedba pesme snimljena je na festivalu “100% Live” u Domu omladine Beograda 09. decembra prošle godine. Autorski video na kreativan način povezuje pesmu sa slikama stvarnosti.

Na pitanje o značenju i angažmanu pesme Kojot odgovara: „Ne volim da komentarišem svoje pesme, otpevao sam to što mislim i osećam. Mislim, ako već svi globalno živimo u „utrobi zveri“ potreba za revolucijom je očigledna. Posle svih tih rege koncerata na svim stranama sveta, na ovoj sceni sam se osećao kao kod kuće sa prijateljima i baš mi je drago da se to vidi u spotu. Stvarno se nadam da ćemo biti u prilici da taj zvuk mira i ljubavi sviramo svuda. Jer svuda su i ljudi i problemi isti, treba da naučimo da delimo.“

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=A5HQNDW0idg

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.