Od 23. aprila do 25. maja, svaka ekipa od pet ljudi koji budu zajedno kupovali ulaznice za EXIT ili EXIT avanturu dobiće šestu ulaznicu za još jednog člana društva gratis.

Uz jednu besplatnu ulaznicu u okviru paketa, svi u društvu dobijaju po ulaznicu za ROCK@EXIT festival koji će se 11. juna održati na Petrovaradinskoj tvrđavi, sa Queens of the Stone Age kao hedlajnerima.

Cena ulaznice za EXIT iznosi 5.990 dinara, a za EXIT avanturu 6.990 dinara. Svi učesnici akcije koji se na vreme registruju dobijaju i besplatne ulaznice za Rock@EXIT festival. Registracija će se vršiti od 1. do 7. juna putem linka www.gigstix.com/qotsa.

Ulaznice mogu da se kupe online, putem sajta www.gigstix.com, a fizička prodaja ulaznica počeće od ponedeljka, 28. aprila. Sve informacije o fizičkim prodajnim mestima biće dostupne na sajtu: http://www.exitfest.org.

Petnaesto izdanje najboljeg evropskog festivala je u znaku velike osmodnevne EXIT AVANTURE koja vas vodi na ROCK@EXIT festival 11. juna 2014. na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, na EXIT festival, koji se na istom mestu održava od 10. do 13. jula, kao i na SEA DANCE festival od 15. do 17. jula na plaži Jaz, jednoj od najlepših plaža Jadrana.