PODELI

Od 4. do 6. septembra u beogradskom klubu „Sioux“ održaće se Streetriffs fest, događaj koji će na jednom mestu okupiti petnaest bendova punk i ska usmerenja iz Srbije, Republike Srpske, Makedonije i Crne Gore.

“Festival je nastao kao plod želje da se u Beogradu organizuje okupljanje najkvalitetnijih punk i ska bendova iz Srbije i okruženja, koji gaje žestok ulični zvuk. Smatramo to posebno neophodnim ako se ima u vidu da je u našoj sredini malo žanrovski određenih festivala a za koje, čini nam se, postoji interesovanje kod publike. Takođe, ovo okupljanje kroz prodaju diskova, majica i bedževa treba dodatno da doprinese stvaranju čvršće poveznaosti između posetilaca i izvođača. Namera je da Streetriffs Fest postane tradicionalan i vremenom uključi bendove i van prostora Balkana”, saopštili su organizatori.

Raspored nastupa bendova po danima:

4. septembar: Birtija (Beograd), Prilično Prazni (Beograd), Punkreas (Nikšić), Žuta Minuta (Beograd), Skadrila (Beograd).

5. septembar: Pogonbgd (Beograd), Gavrilo Princip (Smederevo), Po Kratkom Postupku (Beška), Uvijek Drugi (Banja Luka), Against The Odds (Novi Sad).

6. septembar: Šaht (Beograd), Grupna Terapija (Banja Luka), Loši Deca (Skoplje), Kontra (Skoplje), Jorgovani (Beograd/Ćićevac).

Cena ulaznice za sva tri dana je 790 dinara, 500 za dva dana, dok pojedinačne koštaju 300 dinara. Na samom ulazu pojedinačna ulaznica će biti 350 dinara. Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti u prodavnici “The Street”.