U poznatom novosadskom klubu Route 66 ove sedmice vrlo zanimljiv program.

U sredu, 05. decembra nastupaju tri novosadska benda: The Right Way, Uvertira, Harpun i kao četvrti, bend iznenađenja. Koncert počinje u 21h, a ulaz je slobodan.

Četvrtak 06. decembar rezervisan je za hard rock/metal bend Void Inn a kao predgrupa nastupiće “VIKLERI vs DON MARE”.

Bend Void Inn formiran je 2010 god. u Los Andjelesu. Formirali su ga članovi Jelena Vujanović (vokal) i Siniša Pejović (gitara), koji su u to vreme završavali studije na prestižnom Musicians Institute-u u Holivudu. Zvuk benda je pod velikim uticajem bendova kao što su Alice in Chains, Tool, Danzig, Megadeth.Tekstovi su mračni i opskurni napisani na engleskom jeziku čineći jedinstvenu celinu sa muzikom. Krajem 2011 god. bend se seli u Beograd i dobija pojačanje u vidu nove ritam sekcije: Marko Đorić (bas gitara) i Nikola Cvetinović (bubnjevi) poznat još po radu sa death metal bendom Scaffold. Void Inn ste do sada imali prilike da čujete u Beogradu u klubovima “Danguba”, “Bigz Scena”, “Žica”, splav “Knjaz”, “Blue moon” i drugi. Pored velikog broja autorskih numera na repertoaru benda mogu se naći i pojedine obrade njihovih omiljenih bendova The Ramones, Iggy Pop, Danzig.

Publiku će zagrejati bend “Vikleri vs Don Mare” koji čine: Don Mare-vokal, Strahinja Stojković-gitara, Ivan Cernjak-bass gitara i Miloš Topić-bubnjevi.

Ulaz 150 dinara.

U petak 07. decembra očekuje vas deseti po redu “Dance Till You Drop (DTYD)”. Kako tim koji dobija ne treba menjati, tako će i ovaj put muziku puštati DJ Moooka.

BATTLE OF THE SEXES (prijave u toku). Nastupaju: Broadway DC, Broadway DC, Unity In Diversity, Bitter Sweet, Play Dance Studio i Professional Dance Studio. Žurka počinje u 22h, a ulaz je 200 dinara.

I za kraj, u subotu 08. decembra nakon dužeg vremena kao glavni gosti u našem gradu nastupiće beogradska grupa Sick Touch. Ovom prilikom Beograđani će promovisati svoj album “Sick Touch Era”. Početak koncerta je u 22h, a karte možete kupiti na ulazu u klub po ceni od 300 dinara.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.