PODELI

Današnja promocija novog spota grupe Love Hunters održana je u klubu SKC „Fabrika“ u Novom Sadu uz prisustvo prijatelja i novinara, a uprkos tome što Milan Mumin nije trenutno u Srbiji ni on nije izostao sa ovog događaja.

Zahvaljujući internetu Mumin je preko Skajpa ispratio sve što se danas dešavalo i vrlo je bio oran da odgovara na pitanja prisutnih. Pored priče o novom singlu i spotu „Suck disease“, Mumin je najavio izlazak maksi singla koji će biti objavljen na vinilu. Najavio je i izlazak još jednog spota za koji će neke scene biće snimane i u Njujorku. Spot “Suck disease” su snimali Jelena Ivanović i Aleksandar Kamasi, a montažu je radio Goran Beg, frontmen grupe Grate.

love_hunters_promocija_spota                                                          Foto: Petar Gavrilović

Na promociji su o bendu Love Hunters pričali i oni koji ih jako dobro i dugo poznaju, Konstantin Polzović i Zlatomir Gajić.

Ukoliko ste propustili priliku tokom ove godine da slušate uživo Love Hunters, ne brinite, Milan Mumin najavio je da će naredna godina biti ispunjena svirkama i gostovanjima.

Ono što smo još saznali na današnjoj promociji je da će film „Love Hunter“ u narednom periodu biti predstavljen širom Sjedinjenih američkih država i u Kanadi, u Torontu. Ovaj film je nedavno premijerno prikazan u Njujorku i pobrao je odlične kritike tamošnjih vrlo cenjenih medija.

Prisutni su danas dobili na poklon CD sa spotom u vrlo originalnom pakovanju, a nadamo se da će uskoro biti dostupan na YouTube kanalu.