Posle 15. godina upornog rada, trud se isplatio. Line Out je jedan od poštovanijih bendova na našoj muzičkoj sceni. Bili su hrabri, krenuli putem kojim se malo bendova u Srbiji osmelilo da krene, i uspeli. Njihova muzika svakim danom pridobija sve više simpatija publike, a to su i zaslužili.

Svima koji su bili svih ovih godina uz njih, davali im veliku podršku, Line Out odužiće se besplatnim koncertom u Narodnom pozorištu Sombor u petak 21. decembra.

Line Out je bend sa dva albuma, ali mnogo hitova. Svoj prvi album nazvali su „Masterpice“ a drugi album „Cynicism“ koji su objavili za SKC Novi Sad, napravio je pravi boom. Godinu dana nakon izlaska albuma ispostavilo se, da je svaka pesma hit.

Članovi Line Outa imaju razlog da budu zadovoljni, odradili su sjajan posao za ovih 15. godina. Sigurni smo da ih čeka još veći uspeh i mnogo mnogo velikih hitova.

Na poklon koncertu svojim sugrađanima učestvovaće mnogi gosti, a među njima i  desetak mališana iz hora Šareni vokali. Svi vi koji ste preuzeli svoje besplatne karte na blagajni pozorišta ne zaboravite, žurka počinje tačno u 21h.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.