PODELI

Već od objave da je Mostar dobio svoj prvi open-air festival, kojim će letnja sezona završiti sa stilom 13. i 14. septembra 2013. godine, tako raste i interesovanje za imenima koja će nastupiti na ovom festivalu.

Mostar Summer Fest nastao je kao želja da gradu, regiji i zemlji predstavimo festival koji će širiti pozitivne vibracije, ne samo tokom nastupa izvođača, nego i tokom dnevnih druženja urbanih ljudi kroz sadržaje koje smo pripremili. Zato nam je zadovoljstvo reći da smo uspjeli kroz dva dana u Mostar dovesti domaće bendove koji uistinu zaslužuju našu maksimalnu podršku i promociju, ali i regionalna imena koja garantiraju nezaboravnu zabavu pod otvorenim nebom. Nadamo se da je ovo samo početak jedne uspješne muzičke priče koju ćemo svake godine zajedno sa našim posjetiteljima nadograđivati“, poručuju organizatori.

Festivalske i jednodnevne ulaznice će se moći kupiti u pretprodaji, kada će biti povoljnije nego na dan festivala, a cena će biti formirana tako da bude dostupna svima. Cene i prodajna mesta će kroz medije biti poznati u narednih desetak dana.

Ove godine na Mostar Summer Festu nastupaju:

13. septembar – petak:

Siledžije (BiH)

Zoster (BiH)

Hladno pivo (HR)

14. septembar – subota:

Pešes (BiH)

S.A.R.S. (RS)

TBF (HR)

Izvor: klix.ba

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.