Normalno je da se stalno dopunjava lista izvođača za ovogodišnji Punk Rock Holiday 2.4, i sigurno je da će, kako sad stoje stvari, i ovaj avgust u dolini Soče da bude spektakularan. Zaista ima mnogo razloga, ali onaj glavni je da su organizatori ovog festivala postojećoj listi bendova, dodali još sedam novih sjajnih bendova. Iz Švedske, stižu uvek energični No Fun At All, legendarni škotski punk bend The Exploited i veoma  atraktivni H2O iz Njujorka, dok će na bič stejdžu glavnu reč voditi 4 glavna benda: The Bridge City Sinners, PKEW PKEW PKEW, Seized Up i Slaughterhouse.

Ulaznice se prodaju velikom brzinom, dostupno je manje od 1000 ulaznica, stoga odmah idite na zvanični sajt festivala u zvaničnu e-prodavnicu ili kontaktirajte neki od već najavljenih bič stejdž bendova koji će vas rado snabdeti s ulaznicama. Da, raj se i ove godine se nalazi na ušću Tolminke u Soču, u vremenu od 5.8. do 9.8.2024. na jednom od najboljih svetskih punk festivala koji se zove Punk Rock Holiday 2.4.

Podsetimo, ranije su najavljeni Rise Against, Flogging Molly,  Descendents, Alkaline Trio, Less Than Jake, Strung Out, Mad Caddies, Terror, Comeback Kid, The Toasters, Zebrahead i još mnogi drugi, ali i to nije sve…

Korisni linkovi

Ulaznice: https://punkrockholiday.mojekarte.si

Sve potrebne informacije mogu se naći na oficijalnom sajtu www.punkrockholiday.com i društvenim mrežama.

Zvanični autobus od Brakrock festivala u Belgiji  do PRH i natrag: https://brakrock.com/coach-to-punkrock-holiday.

A vaš prevoznik je i: https://www.markun-shuttle.com/en/2023/02/15/punk-rock-holiday-shuttle-2024/.

I ove godine planirajte na vreme svoj godišnji odmor – Punk Rock Holiday 2.4, Tolmin, Slovenija. Mesto vašeg i našeg susreta..

Piše: dr Slobodan Kotlajić Buzda