Drugo izdanje End Of The Line putujućeg festivala posle Beograda održaće se u SKC Fabrika Novi Sad 25. novembra sa početkom u 20h. Nastupaće pet bendova, a cena ulaznice iznosiće 400 dinara.

Nastupaju:

20h – RiverRoth
21h – Ognjena Kočija
22h – NadimaC

23h – Counter Ignition
00h – Forever Storm

Idejni tvorac putujućeg festival je Marko Matić, bubnjar benda Counter Ignition: Došao sam na ideju da organizujem jedan mini putujući festival, barem za početak koji će obići sve veće gradove u Srbiji, promovisati u najboljem svetlu metal muziku i uopšte underground kulturu, gde će koliko-toliko afirmisani bendovi moći da imaju konačno nastup u maloj ozbiljnijoj organizaciji, a malo manje afirmisani iliti lokalni bendovi moći da se kale i da dele binu sa starijim kolegama muzičarima.
Planiram da za nekih godinu dana festival premestim u neki veći grad u susednoj zemlji, gde bi svirali 2-3 naša benda koji bi otišli zajednički minibusom i jedan eventualno dva benda koja će biti domaćini u gradu gde bi karavan gostovao. Ostaje mi da se nadam da će ova moja ideja, putujući festival, zaživeti na duže staze, pa makar da opstane kao mini fest kakav je sada. Pozivam sve fanove tvrdog zvuka,brzih ritmova i teških rifova da od 20 časova dođu na događaj, ispoštuju sve bendove koji nastupaju i da se lepo provedu za sve pare!