Pravo sa najvećih evropskih festivala za manje od deset dana Queens of the Stone Age prvi put nastupaće u Srbiji.

Uoči festivala ROCK@EXIT, koji će 11. juna biti održan na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, članovi Queens of the Stone Age fanovima u Srbiji poručili su: “Jedva čekamo da nastupimo u Srbiji, dobro se naoštrite jer vas čeka žestoki rokenrol!”

Pored Queens of the Stone Age, na Rock@EXIT festivalu nastupiće i Partibrejkers, Eyesburn, Ritam nereda i Repetitor. Očekuje se da će zbog velikog interesovanja promo ulaznice po ceni od 1.499 dinara biti prodate u narednih nekoliko dana, nakon čega će cena ulaznica biti 1.999 dinara. Na dan festivala ulaz na Rock@EXIT iznosiće 2.499 dinara.Ulaznice za festival dostupne su kako online, preko sajta gigstix.com, tako i u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mreži.

Queens of the Stone Age na Rock@EXIT dolaze sa ekipom od 45 ljudi, tri šlepera opreme i čak deset tehničara zvuka. Nastup na ovoj turneji im je, ipak, obeležen svedenim osvetljenjem u tonu vizuala albuma “…Like Clockwork”, minimumom scenografije i odličnim ozvučenjem, a članovi benda to komentarišu sledećim rečima: “U poslednje vreme sve je postalo šminka… Nama to ne treba, imamo svoje instrumente, ozvučenje, publiku, pesme, to je sve što nam je potrebno, to je rokenrol!”

Podsećamo ljubitelje EXIT festivala da je akcija 5+1 produžena do petka, 6. juna u ponoć. Svaka ekipa od pet ljudi koji do tog datuma budu zajedno kupovali ulaznice za EXIT ili EXIT avanturu dobiće šestu ulaznicu za još jednog člana društva gratis, a svi u društvu dobijaju po kartu za ROCK@EXIT festival, uz uslov prethodne registracije. Pored toga, u okviru EXITAid programa, festival će za svaku gratis ulaznicu donirati iznos u vrednosti te ulaznice u fond za ugrožene od poplava.  Cena ulaznice za EXIT iznosi 5.990 dinara, a za EXIT avanturu 6.990 dinara.

Takođe, svi kupci kompleta ulaznica za EXIT ili EXIT avanturu koji su kartu kupili u period od 4. aprila do 5. juna u ponoć, mogu da se registruju za ROCK@EXIT festival. Registracija ovih kupaca, kao i kupaca u okviru akcije 5+1 počinje u subotu 7. juna od 14h i traje do ponedeljka 9. juna u 23.59h putem sajta www.gigstix.com/qotsa.Pozivnice će biti personalizovane na ime kupca, čiji identitet će biti utvrđivan na ulazima ROCK@EXIT festivala.

ROCK@EXIT festival otvoriće svoja vrata na Petrovaradinskoj tvrđavi u sredu, 11. juna u 18h, a posetioce već u 18.20h očekuje prvi nastup.

Organizovan prevoz iz Beograda za ROCK@EXIT festival

Za sve zainteresovane Beograđane koji žele da posete ROCK@EXIT festival, koji će u sredu, 11. juna biti održan na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, organizovan je autobuski prevoz do festivala. Polazak ljubitelja roka zakazan je za 11. jun u 17h sa parkinga ispred Sava centra, dok je povratak planiran za 12. jun u 2h. Cena povratne karte je 750 dinara.

Sve informacije i rezervacija prevoza na info@exittrip.org i na brojeve telefona 021 310 80 35 i na 064 560 17 56.