PODELI

Ostalo je još malo do početka osmog izdanja INmusic festivala.

Od 24. do 26. juna posetioci zagrebačkog Jaruna uživaće u odličnim bendovima i raznovrsnom dodatnom programu.

Uz Retro party, Nargila Chill Out Bar, Human Jukebox ili Šumu Striborovu, pripremaju se i zanimljivosti u sklopu kulturne platforme INmusic festivala.

Kazališni program INteatar powered by Splitska banka donosi dve sjajne predstave „CABAres CABArei“ Zijaha Sokolovića i „Münchhausen“ Vilima Matule, projekcije filmova i tribinu na kojoj će poseban gost biti jedan od najpoznatijih filmskih reditelja ovih prostora Slobodan Šijan.

Susret i razgovor s autorom filma „Ko to tamo peva“, okosnice festivalskog Balkan partyja, ali i drugih legendarnih filmova kao što su „Maratonci trče počasni krug“ i „Davitelj protiv davitelja“ održaće se prvog dana festivala, a ovom će se uspešnom reditelju na tribini pridružiti i hrvatski televizijski kritičari.

Svi zainteresovani od 12. do 20. juna u prostorijama Medijateke Francuskog instituta u Zagrebu u Preradovićevoj ulici mogu razgledati instalacije na festivalskoj uličnoj rasveti koje je izradila umetnica Andrea Resner ili pogledati najavu pobedničkog rada ovogodišnjeg konkursa za umetničko uređenje festivalskog prostora INovacija. Udobno smešteni na kauču možete pogledati snimke koncerata s prošlogodišnjeg festivalskog izdanja i doznati više o ovogodišnjem programu.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.