PODELI

Ritam nereda, Repetitor, KBO!, Pero Defformero, Bajaga i Instruktori i Eva Braun pridružili su se izvođačima trećeg Arsenal festa koji će biti održan 27, 28. i 29. juna u Kragujevcu.

Bajaga i Instruktori nastupaju druge večeri 28. juna na glavnoj bini u prostoru na otvorenom Kneževom arsenalu, uz kragujevačke pank veterane KBO! i ranije najavljene legendarne Partibrejkerse i alternativce Kanda Kodžu i Nebojšu.

Iste večeri, u petak, “Garden Stage” ugostiće čak tri novosadska benda – uz kultne pankere Ritam nereda i metal-folkere Pero Defformero, nastupiće i ranije najavljeni alternativci Grate.

Poslednje večeri Arsenal festa u subotu 29. juna na glavnoj bini, gde sviraju najpopularniji regionalni pank bendovi i Hladno pivo i Goblini, program završavaju uzdanice beogradske alternativne scene Repetitor. Na “Garden Stage-u” posle domaćih Popečitelja i kruševačkih rege majstora ZAA na redu je i kultni pop sastav Eva Braun.

Legendarni Smak posle više od 15 godina pauze nastupiće u matičnom Kragujevcu 27. juna, kao glavne zvezde Arsenal festa, a pre njih na glavnoj bini sviraće kragujevački Thimble. Kultne Babe prve večeri festivala u četvrtak sviraju na “Garden Stage-u”.

Iduće nedelje biće poznat kompletan spisak izvođača i satnica Arsenal festa 3.

Ulaznice za Arsenal fest 3 mogu se kupiti preko mreže Eventim po cenama: komplet 1.500 dinara, pojedinačna karta za prvo veče 900 dinara, za druge dve večeri po 700 dinara. Ove cene važe do 31. maja, a od 1. juna biće nešto skuplje.

PRODAJNA MESTA:

KRAGUJEVAC – Dom omladine, Arena Fun Factory (Plaza Centar) i Info pult (kod Balkana)

ČAČAK – Caffe club „SRPSKI PAB“,

JAGODINA – „TNT Music“,

SMEDEREVSKA PALANKA – Irish club „Dr Watson“,

KRUŠEVAC – Caffe club „Grizzly“.

NIŠ – Music House

POŽEGA – Caffe Burence

UŽICE – caffe Vermeer i Kuća čaja „ZEN“