PODELI

Serijal rokenrol događaja Rockstrikcija pokrenuo je akciju „3+1“ tokom koje uz tri kupljene ulaznice, posetioci četvrtu dobijaju na poklon. Ulaznice na akciji se mogu kupiti isključivo putem interneta, do utorka 5. septembra ili do isteka zaliha.

Na četvrtom izdanju Rockstrikcije koje će se održati 9. septembra na platou iza zgrade Crnogorske kinoteke i Muzičkog centra, nezaboravan rokenrol doživljaj za sve posetioce prirediće kultni hrvatski rok sastav Let 3 i novosadska punk-rock grupa Atheist Rap.

Serijal svirki koji vraća pomalo zaboravljenu rokenrol scenu u Crnu Goru na velika vrata do sada je imao tri izdanja. Nakon fantastične prve Rockstrikcije na kome su nastupi Nikole Vranjkovića i Autogenog treninga oduševili publiku, druga Rockstrikcija na kojoj su nastupili Bjesovi i Vrpca je definitivno postavila nove standarde kada je u pitanju rokenrol u Crnoj Gori. Treća Rockstrikcija protekla je u znaku podrške mladim neafirmisanim umjetnicima, pa su se podgoričkoj publici predstavili bjelopoljski sastav Alternaiva i duo iz Koprivnice Šiza. Na četvrtom izdanju, ovog puta pod vedrim nebom, Rockstrikcija ponovo dovodi dva renomirana regionalna benda i obećava nezaboravno rokenrol veče ispunjeno muzikom, energijom i zajedništvom.

Događaj podržavaju Tuborg, Glavni grad Podgorica, Sekreterijat za kulturu i sport, Ministarstvo održivog razvoja i turizma, CKB banka, Crnogorska kinoteka, hotel CUE, Jameson, Aqua Bianca i Restorex.

Ulaznice u pretprodaji po ceni od 10€ se mogu kupiti online putem linka kao i na prodajnim mjestima – Itaka Library Bar, Texas Pub i Texas Ranch Pub. Na dan događaja ulaznice će biti moguće kupiti na ulazu na događaj, po ceni od 12€. VIP ulaznice po ceni od 20€ se mogu kupiti samo online, dok će ograničen broj ulaznica biti u prodaji i na ulazu na događaj.

Ulaznice na akciji “3+1” mogu se kupiti samo online putem linka.

Zvanična banka Rockstrikcije je CKB, te će svi posetioci koji kupe svoje ulaznice na ulazu na događaj CKB Visa karticom dobiti cash back u iznosu od 20%.