Od 1. do 4. juna B Ranch (Bukovik, Aranđelovac) biće mesto koje će okupiti ljubitelje muzike i prirode na Roll and Blues festivalu. Ako zaista želite da doživite pravo festivalsko iskustvo, pronađite savršeno mesto za svoj šator u kampu na ranču.

Iskustvo počinje već samim dolaskom u Bukovik – Aranđelovac koji se nalazi u centru Šumadije. Lokacija Bukovika je na obronku Bukulje, između planina Rudnik i Kosmaj, pored stoletne šume, na samo par kilometara od tri jezera. Netaknuta priroda i zadivljujući pogled koji se prostire svuda unaokolo, uz čudesan zalazak sunca, ovo mesto čine jedinstvenim.

Ove godine nastupaće: Goblini, Ritam nereda, Sunshine, Bjesovi, KKN, Smoke Mardeljano, Northern Revival, Iskaz, Sharkes, Snakes and Planes, Majkan, El Presidente, Senshi, Nemi pesnik, Neprijatelj prelazi zeku, Raskid 13 i mnogi drugi.

Sigurno je da je muzika ono što vam je najvažnije, ali i tokom dana posetioci će moći da uživaju u raznim aktivnostima: hip-hop radionice sa Kizom iz Iskaza, žongliranje sa internacionalnom cirkuskom trupom Interludijum, časovi joge, tetoviranje ili oprobavanje u tetoviranju, streličarstvo, jahanje konja, pivske igre bez granica, takmičinje i šetnja planinom sa Markom Mažarom – Boot Camp Serbia.

“Dotakni prirodu, okupaj se u jezeru, prošetaj se stoletnom šumom do vrha planine, poseti pećinu iz doba paleolita… i naravno povedi prijatelje – čak i ako su četvoronožni”, poručuju iz organizacije i dodaju: “Nadamo se da će vremenske prilike dozvoliti da zajedno uživamo u programu, ali se uzdamo i u vašu upornost, a i da ćete barem poneti kupaće gaće”.

A ako kiša ipak bude upornija, tu je B Ranch Hala, kapaciteta 1.000 posetioca, pa će se program odvijati bez ikakvih izmena.

Ulaznice su dostupne na prodajnoj mreži tickets.rs https://tickets.rs/salepoints, uključujući i sve OMV pumpe, kao i online na: https://tickets.rs/tour/roll_and_blues_fest_374

Informacije na: https://www.rollandbluesfest.com/ , info@rollandbluesfest.com  i putem telefona 0606711057.

Satnica po danima