PODELI

Rundek Cargo Trio zbog izuzetnog interesovanja publike održaće i treći koncert u beogradskom Sava centru 20. novembra, kao i dodatni, drugi koncert u Novom Sadu u klubu Quarter 21. novembra.

Rasprodate su sve ulaznice za 15. novembar u Quarteru, kao i za koncerte 17. i 18. novembra u Sava centru, gde će publika sedeti isključivo na bini velike dvorane (mesta u parteru i na balkonu nisu u prodaji).

Za treći beogradski koncert 20. novembra ulaznica košta 1.800 dinara na blagajni Sava centra, u prodavnici “Jugoton” (Nušićeva 27) i preko mreža Eventim i Ticketline, dok je drugi novosadski 21. novembra 800 dinara preko Gigstix-a i Eventima-a, i ukoliko ne budu rasprodate, biće ih i na ulazu u Quarter po ceni od 1.000 dinara.

Na srpskoj turneji gitarista i pevač Darko Rundek, violinistkinja Isabel i multiinstrumentalista Dušan Duco Vranić sviraju i 16. novembra u Pozorištu u Beceju, 22. novembra u Arena Fun Factory u Kragujevcu, 23. novembra u Domu omladine Panceva i 24. novembra u Kulturnom centru Užica.

Ulaznice za srpsku turneju možete nabaviti na zvaničnom sajtu Eventima.

087 Darko Rundek & Cargo orkestar  Ustanova kulture Vuk Karadzic Beograd 22 12 2010 photo by Aleksandar Zec

Rundek Cargo Trio objavio je nedavno “Midnight Calypso” kao prvi najavni singl za drugi album koji bi se trebao pojaviti tokom 2014. godine.

“Mogućnosti koje vam ostavlja pjesma su neograničene. Hoće li vas sama melodija odvesti na neke daleke plaže ili će svijet postati pozornica za dvoje u ponoć, ostaje na vama da osjetite pesmu, razigrate maštu i dopustite da probudi najljepše u vama”, saopštio je bend povodom singla “Midnight Calypso”.

Gitarista, pevač i autor Darko Rundek, frontmen zagrebačkog benda Haustor koji je iza sebe ostavio niz uticajnih albuma poput “Trećeg svijeta” (1983), otisnuo se devedesetih u izuzetno uspešnu samostalnu karijeru objavivši niz danas kultnih albuma – “Apokalipso” (1997), “U širokom svijetu” (2000), i uz pratnju mnogoljudnog Cargo orkestra “Ruke” (2002) i “MHM A-HA OH YEAH DA-DA” (2006).

U jednom trenutku u želji da napravi novi iskorak u svojoj karijeri, Rundek se uz Isabel i Ducu iz Cargo orkestra, otisnuo u novu muzičku pustolovinu zvanu Rundek Cargo Trio koji je na CD-u objavio svoj prvi album “Plavi avion” (2010). Sa albuma su spotovi bili “Indijanska” i “Sanjala si da si sretna”.

Foto: Aleksandar Zec