PODELI

Rundek Cargo trio vraća se pred srpsku publiku krajem avgusta.

U toku mini turneje  29. avgusta nastupaće u Beogradu, na teniskim terenima Odbojkaškog kluba Partizan na Malom Kalemegdanu 2, a dva dana ranije u Nišu i Zrenjaninu.

“Koncerti će biti oproštaj od albuma ‘Plavi avion’ i koncertno zagrijavanje pred novi album”, kaže Rundek o turneji na kojoj trio nastupa i 27. avgusta na letnjoj sceni Atrijumu Pozorišnog kluba “Zeleno zvono” u Zrenjaninu i 28. avgusta u dvorištu niške “Banovine”.

Od stvari sa novog albuma koji trio trenutno priprema, Rundek kaže da će, sa sa violinistkinjom Isabel i multiinstrumentalistom Dušanom Ducom Vranićemu, na tim koncertima najverovatnije “izvesti ‘Vitamine’, ‘Midnight Calypso’, ‘Mostove’ i možda još koju”.

Ulaznica za beogradski koncert u pretprodaji (do 17. avgusta) košta 1.000 dinara preko mreža Eventim i Ticketline.

Za koncert u Nišu ulaznica košta 800 dinara i može se naći na prodajnim mestima: Vintage shop (Davidova 9 – kod Sinagoge), Music House (Generala Milojka Lešjanina 12 – kod Simfonijskog) i Energy music shop (TPC Kalča – prizemlje).

Cena ulaznice za zrenjaninski koncert je 600 dinara, a prodajna mesta su: Pozorišni klub Zeleno zvono (Trg Slobode 7) i Trafika SM City (Kralja Aleksandra I Karađorđevića (glavna ulica u Zrenjaninu).

Organizator mini turneje je koncertna agencija Long Play iz Beograda.