U beogradskom Domu omladine 5. maja nastupiće bendovi Sana Garić, Auf Wiedersehen i Flesh Community.

Sana Garić je krajem prošle godine objavila debitantski album “Svet za nas” koji je prvi u planiranom nizu albuma na kojima pesme nastaju improvizacijom i saradnjom sa drugim muzičarima. Pesme obuhvataju širok spektar muzičkih stilova i obogaćene su elektronskim uticajima od nežnih neo-psihodeličnih do no wave pesama plesnog karaktera. Zajedno sa Sanom (vokal, klavijature)  uživo nastupaju Luna Škopelja (klavijature), Marija Nikolić (klavijature) i Feđa Tom Franklin (bubanj, perkusije). Na albumu “Svet za nas” gostovali su brojni ljudi sa muzičke scene: Dejan Vučetić (Darkwood dub), Dejan Stanisavljević (grupa Beograd), Vladimir Đorđević (Lira Vega), Andrijana Belović, Uroš Petković (Shazalakazoo), a album je producirao Radan Đorđević – Rahmanee. Ceo album "Svet za nas" možete slušati na oficijalnom YouTube kanalu Sane Garić.

Auf Wiedersehen je beogradski rokenrol/electro bend, nastao 2010.godine. Minimalistički pristup muzici, uz repetitivni gruv, energiju i zvuk koji ne podleže nikakvim kompromisima i stereotipima. Izbegavajući svaka tačna žanrovska određenja muzika benda se najšire može okarakterisati kao snažni elektronski gruv u kombinaciji sa rokenrol i bluz gitarama. Oslonac na groove-u i gitarski repetitivni gitarski rif muzici Auf Wiedersehena daju plesni karakter sa ostajanjem na energičnim rokenrol osnovama. Koncertno izvođenje je otvorenije forme, sa elementima improvizacije. Juna 2016. objavljen je prvi album benda.

Flesh Community je elektro sastav iz Beograda aktivan od 2013. Grupu čine 2 člana, Miloš i Pavle, koji zajedno stvaraju svoju vrstu urbane bluz muzike. Fascinacija erotikom, kriminalom, ljubavlju i sta znači biti individua u 21. veku.