PODELI

She Loves Pablo, zagrebačka groove rock četvorka, gostovaće u Novom Sadu, u Gerila baru 16. februara. Kao gosti i lokalna podrška sviraće Northern Revival.

SLP se mogu pohvaliti da su delili binu sa američkim underground rock legendama Clutch i Karma To Burn, nemačkim stoner veteranima Colour Haze, te između ostalih i s braćom Cavalera, osnivačima kultnog metal benda Sepultura. Predvođeni prodornim vokalom Domagoja Šimeka, od osnivanja 2005. godine do danas, u više su se navrata otisnuli put Europe i svirali po Velikoj Britaniji, Švedskoj, Holandiji, Italiji, Francuskoj, Švajcarskoj, Nemačkoj, Mađarskoj i svim zemljama regiona.

Hrvatsku underground scenu osvojili su na prvim debitantskim izdanjem “Mother Of All’. Već odavno rasprodan u CD formatu, u februaru će konačno doživeti svoje reizdanje na vinilu, a moći će se kupiti na koncertu. Naredna dva albuma označila su i stilsko širenje – “Burn And Levitate” (2013) prema radiofoničnijem rocku, dok “Try Mandarin” (2016) donosi žešći i siroviji zvuk, ali i kompleksniju strukturu pesama. Trenutno rade na novom albumu s kog će prvi singl uz videospot izaći uskoro. Koncertni repertoar će predstavljati presek dosadašnjeg rada bend, uz ekskluzivno predstavljanje dela novog materijala.

Novosadski sastav NORTHERN REVIVAL nastupaće kao gost i lokalna podrška čime će ceo događaj dobiti još potpuniji oblik. Postoje od 2012. i koncertno su vrlo aktivni. U januaru su objavili novi EP koji su snimili i kao kasetno izdanje.

Početak je u 22.30, a cena ulaznice biće 300 dinara i moći će da se kupe na ulasku u klub.

Foto: Metal View Production