PODELI

Nakon decenijskog odsustvovanja sa muzičke scene, beogradski punk-rock bend Mister No je ponovo na okupu. Publici je predstavljen i prvi singl “Šminkerica”, sa novog albuma “Vrata su odškrinuta treba ih samo šutnuti”.

Za singl je urađen i efektan spot, a kako sami članovi benda kažu, publika će imati priliku da postepeno presluša celi album, putem predstavljanja singlova na društvenim mrežama, a postojaće i fizičko izdanje albuma na cd-u.

Mister No je nastao 1990. na ideju dvojice drugara Kecmana (gitara) i Miloša (bas i vokal). Nešto kasnije bendu se pridružuju Bucha (bubnjevi) i Kova (vokal) i prva postava biva kompletirana. Do 1996. snimaju tri albuma i te godine, nakon tragične smrti bubnjara, zvanično prekidaju sa radom. Sedam godina kasnije, umire i vokal Kova, a preostala dva člana Kecman i Miloš na kratko okupljaju bend i snimaju album “Istina”, sastavljen od odabranih starih i novih pesama koje su ostale zapisane u Kovinim beleškama. Za to vreme, održali su koncert u Domu omladine i nekoliko uspešnih koncerata širom Srbije. Ponovo je usledila duga pauza i nakon devet godina, Kecman i Miloš (sada vokal), pojačani mladim snagama Stefanom Megićem (bas) i Markom Ilićem (bubanj), otvaraju novo poglavlje u životu benda.

Snimili su novi album “Vrata su odškrinuta treba ih samo šutnuti”, sa deset novih pesama, u novom osveženom maniru. Pored standardne postave, na albumu je učestvovao i Dragan Tešanović, nekadašnja druga gitara, a sada član BandX-a.

Diskografija:
1991 – Mister No; 1993 – Na kolena svi; 1996 – Podglavlje I (A kako se čisti guska); 2004 – Istina; 2015 – Vrata su odškrinuta treba ih samo šutnuti


.