Otvaranje šeste sezone Good Vibrationsa biće prava poslastica za sve ljubitelje modernijeg metala i hardcorea. Tako će se u ponedeljak, 16. oktobra u Močvari već najavljenima bendovima Slaves (USA) i Pale Origins pridružiti MBurns koji će ovom prilikom promovisati novi album.

MBurns je metal četvorka iz Crikvenice/ Rijeke koja donosi moderne žestoke tonove prožete melodičnim delovima pod uticajem velikog broja žanrova, a osnovana je 2006. godine. Na ovom nastupu promovišu novi materijal s drugog studijskog albuma „More To Life Than This“. „Album je dosta dugo bio u nastajanju, preko 4 godine. Zbog izmjena u sastavu benda te privatnih obaveza snimanje je potrajalo dosta dulje od planiranog. Na albumu je 12 novih stvari i sve u svemu, možemo reci da je ovo daleko najzreliji materijal u dosadašnjem radu benda, na kojeg smo jako ponosni i jedva čekamo predstaviti ga široj publici“, kažu iz benda.

Slaves je tročlani američki post hardcore bend osnovan u Sacramentu 2014. godine. Čine ga vokal Jonny Craig, basist Colin Viera i gitarist Weston Richmond. Craig je pre Slavesa bio član poznatih bendova Emarosa i Dance Gavin Dance, a ima i vrlo zapaženu solo karijeru te je jedna  od najznačajnijih figura u svetu post hardcorea na svetskoj sceni. Do sada su izdali dva albuma: „Through Art We Are All Equals“ (2014) i „Routine Breathing“ (2015), dok će treći album „Beautfiul Death“ biti promovisan na istoimenoj europskoj turneji koja uključuje više od 25 datuma. Ovo će im biti premijerni nastup u Hrvatskoj.

Pale Origins je peteročlani moderni hc/metalcore bend iz Zagreba nastao sredinom 2014. godine nakon višegodišnjeg poznanstva i druženja. Čine ga Ivan Jovičić – vokal, Dario Hustić – gitara i prateći vokali, Josip Pilipić – gitara, Adrian Jug – bass gitara i Sven Adanić – bubanj, a svi oni imaju i druge projekte i bendove na kojima istovremeno rade. Prvi singl „Metamorph“ izdali su 2015., a krajem prošle godine objavljen je i EP „Embers“. Ovo će im biti drugi nastup na Good Vibrationsu.

Ulaznice koštaju 45/60 kuna, a po pretprodajnoj ceni mogu se kupiti preko Entrio.hr ili u Dirty Old Shopu.